Trainingsprogramma

Voor onze partners hebben wij een trainingsprogramma ontwikkeld, om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën, producten, functionaliteiten en mogelijkheden van de producten die wij leveren. 

Kalender

DrayTek Basis training

woensdag nov. 9 Hengelo 10:00 - 15:00

Tijdens de DrayTek Basis training worden praktijkgerichte cases uitgewerkt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Vigor 2865ac-A en Vigor access points. Deze training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek producten configureren en verder vertrouwd willen raken met de meest toegepaste functies die deze producten te bieden hebben. We sluiten de training af met een online examen.

DrayTek VPN training

donderdag nov. 10 Hengelo 10:00 - 15:00

Tijdens de DrayTek VPN training worden praktijkgerichte cases uitgewerkt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Vigor 2865ac-A. Deze training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek producten configureren en verder vertrouwd willen raken met de meest toegepaste functies die deze producten te bieden hebben. We sluiten de training af met een online examen.

DrayTek Firewall training

woensdag dec. 14 Hengelo 10:00 - 15:00

De DrayTek Firewall training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek producten configureren en verder vertrouwd willen raken met de firewall mogelijkheden van deze producten. De training bestaat uit een theoretisch en praktische deel, waarbij gebruik wordt gemaakt van de Vigor 2865ac-A. We sluiten de training af met een online examen.

DrayTek Switch & VLAN training

donderdag dec. 15 Hengelo 10:00 - 15:00

Tijdens de DrayTek Switch & VLAN training worden praktijkgerichte cases uitgewerkt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de VigorSwitch P2100 & VigorSwitch G1085. Deze training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek producten configureren en verder vertrouwd willen raken met de meest toegepaste functies die deze producten te bieden hebben. We sluiten de training af met een online examen.

Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #