Training program

We have developed a training program for our partners to keep abreast of the latest technologies, products, functionalities and possibilities of the products. There are currently no training sessions scheduled.

Calendar

DrayTek Basis training

Wednesday Nov 9 Hengelo 10:00 - 15:00

Tijdens de DrayTek Basis training worden praktijkgerichte cases uitgewerkt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Vigor 2865ac-A en Vigor access points. Deze training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek producten configureren en verder vertrouwd willen raken met de meest toegepaste functies die deze producten te bieden hebben. We sluiten de training af met een online examen.

DrayTek VPN training

Thursday Nov 10 Hengelo 10:00 - 15:00

Tijdens de DrayTek VPN training worden praktijkgerichte cases uitgewerkt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Vigor 2865ac-A. Deze training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek producten configureren en verder vertrouwd willen raken met de meest toegepaste functies die deze producten te bieden hebben. We sluiten de training af met een online examen.

DrayTek Firewall training

Wednesday Dec 14 Hengelo 10:00 - 15:00

De DrayTek Firewall training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek producten configureren en verder vertrouwd willen raken met de firewall mogelijkheden van deze producten. De training bestaat uit een theoretisch en praktische deel, waarbij gebruik wordt gemaakt van de Vigor 2865ac-A. We sluiten de training af met een online examen.

DrayTek Switch & VLAN training

Thursday Dec 15 Hengelo 10:00 - 15:00

Tijdens de DrayTek Switch & VLAN training worden praktijkgerichte cases uitgewerkt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de VigorSwitch P2100 & VigorSwitch G1085. Deze training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek producten configureren en verder vertrouwd willen raken met de meest toegepaste functies die deze producten te bieden hebben. We sluiten de training af met een online examen.

Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #